GYÖNGYTYÚK blog

remek kis blog 1 kis közösség mindennapi életéről, nem mellőzve a poénokat, intrikákat és egyéb nyalánkságokat.

Friss topikok

  • pirikke: aa (2008.09.30. 18:11) Terézanya Csapjad!
  • AIR: én minden pénteken ott várok majd rátok a patakban, remélem nem teszem hiába majd. (2008.08.08. 00:42) A változások szele
  • Bodri: RE: 2: -Természetesen, most a a lomtalanítás körülményeire értettem. RE: 1:- Amolyan képletes ké... (2008.06.20. 15:55) Egy post az emberibb...
  • matekelbaszótörinjavító: A magyarral abszolút egyetértek, más kérdés h így utólag azt kell h mondjam, jelentősen túldramati... (2008.05.08. 11:31) Érettségi (no para?)
  • Kecske úr: "Hölgyem, a diákjai sörszagúak." Ezen egy kiadósat kuncogtam:D (2008.03.31. 21:41) "Hölgyem, a diákjai sörszagúak"

Rovatok

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30







Happy birthday, Infarktus!

2008.05.22. 16:53 | Gyöngytyúk | Szólj hozzá!

Kevés olyan megkérdőjelezhetetlen osztály-védjegy alakult ki az együtt töltött évek során, mint a metálegyüttesnek induló, később rapes elemekkel gazdagodó Infarktus. A Sátán-Halál-Csontváz fémjelezte banda a mai napon, azaz május 22-én töltötte be 3. születésnapját.
Sokat gondolkodtam, hogy mit lehet írni egy együttesről, amelynek még "fénykorában" sem voltak igazán értékelhető produktumai, emellett már legalább másfél éve téli álmát alussza. Feladatomat nehezítette, hogy a korábban kiválóan szuperáló freewebes oldalon levő összes dokumentum az internet zsákmánya lett, ugyanis egy réges-régi, balsikerű napon saját magam elől is sikerült titkosítanom az állományt (ne kérdezzétek, hogy ez miként lehetséges). A jelenleg is használt ultrawebes honlap éppen csak szuszog - azt is lélegeztetőgépek segítségével teszi - az azon található kép- és hangfájlok megnyithatatlanok.
Szóval, egyetlen dolog maradt, amire mindig számíthat az ember: a memóriája. Idézzünk fel most néhány szép pillanatot a zenekar történetéből!

2005. május 22., estefelé; helyszín Erdély, mégpedig az osztály különbusza.
Marci: "Te Rajz, azon gondolkodtam, hogy milyen poén lenne alapítani egy rockegyüttest."
Rajz: "Én benne lennék! Lali is biztos..."
Lali: "Nekünk már van együttesünk a Csírával."
M: "Jó, de ez nem ilyen hülyéskedés lenne, hanem komolyan kéne csinálni. Írnánk számokat, szereznénk dobokat meg gitárokat..."
R: "Én énekelnék! Lali dobolna, ő úgyis tanul dobolni."
M: "Meg kellene egy pár vokálos bele, nyomnánk pólókat, úgy mint a Nightwish. Csak Tarja helyett mondjuk az Anna lenne rajta."
L: "Jó ötlet. Manci, te leszel a vokálosunk!"
A: "Mivan?"
R: "...és énekelnénk majd, hogy a Sátán nem jár biciklivel, meg hogy Anyám ribanc volt de jól főzött..."

2005 június eleje, földrajzterem.
M: "Te Rajz, ez a Szarfaszú balfaszok nem igazán jó név. Gondolj bele, ha majd a Vivának beküldjük a klipjeinket, nem fogják tudni lejátszani, mert nem írhatják ki azt, hogy Szarfaszú balfaszok."
R: "Kéne valami metálegyütteshez passzoló név. Mondjuk egy betegség, az fasza lenne. Tombá! Soroljon már fel néhány betegséget!"
Tombá: "Mi kéne, Tibike?"
R: "Kellene egy jó név az együttesünkhöz. Nem tud néhány durva betegséget?"
T (kényszeredetten nevet): "Hát, várjál csak... Trombózis... infarktus..."
R (röhög): "Infarktus! Ennek jó a hangzása!"

Na és persze a "stúdiózás" Ecseren, Beninél. Az ezidáig egyetlen albumunk elkészítése, amely Az első szívritmuszavarock címet viselte. Abból a korongból még Székelyudvarhelyen is őriznek egy példányt...
Az első "hallgatható" szám - a 17ker. Nem kis sikert aratott, igaz főleg csak osztályszinten, de annyit sikerült elérni, hogy néhány telefon memóriáját hónapokig foglalta a maga pár megájával. Fankadeli Feri be is olvasta a szövegét rap-műsorában, a Salátában. Mérföldkő volt az Infarktus történetében.
A lehetőség, hogy a Sex Action előtt lépjünk fel koncertezni. Beni ismerőse, bizonyos Hornyák ugyanis Szasza haverjaként be tudott volna minket vinni az egyik koncertjükre előzenekarként - nem éltünk vele.
A jelentkezés a 2006-os Szigetre. Behívtak minket válogatásra, aztán jobbnak láttuk, ha inkább mégsem megyünk el.
Az üzengetések a 6test fórumán, hogy legyenek a testvéregyüttesünk. Rá is álltak a dologra, aztán találkozni már nem nagyon akaródzott nekik velünk. Az viszont immáron elvehetetlen érdem, hogy maga az isteni Zotya hagyott nyomot az Infarktus fórumán!

Gyerekek, most már kéne nyáron koncertezni egyet...

(Strucc úr)

A bejegyzés trackback címe:

https://gyongytyuk.blog.hu/api/trackback/id/tr14482621

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: osztály



Gyöngytyúk Blog 2007© design by brenkee
a blog 1024*768as képernyőfelbontásra és firefox böngészőre
lett optimalizálva, mellesleg a szerkeztő vistát használ,
ennek nem sok köze van hozzá ,de szeret vele villogni!











süti beállítások módosítása