GYÖNGYTYÚK blog

remek kis blog 1 kis közösség mindennapi életéről, nem mellőzve a poénokat, intrikákat és egyéb nyalánkságokat.

Friss topikok

  • pirikke: aa (2008.09.30. 18:11) Terézanya Csapjad!
  • AIR: én minden pénteken ott várok majd rátok a patakban, remélem nem teszem hiába majd. (2008.08.08. 00:42) A változások szele
  • Bodri: RE: 2: -Természetesen, most a a lomtalanítás körülményeire értettem. RE: 1:- Amolyan képletes ké... (2008.06.20. 15:55) Egy post az emberibb...
  • matekelbaszótörinjavító: A magyarral abszolút egyetértek, más kérdés h így utólag azt kell h mondjam, jelentősen túldramati... (2008.05.08. 11:31) Érettségi (no para?)
  • Kecske úr: "Hölgyem, a diákjai sörszagúak." Ezen egy kiadósat kuncogtam:D (2008.03.31. 21:41) "Hölgyem, a diákjai sörszagúak"

Rovatok

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31







Heppirtífrendz

2007.05.10. 22:50 | Gyöngytyúk | 1 komment

    Egy őszbe csavarodó fülledt nyárestén egy kedves barátom (nevezzük Springernek, annyit kell tudni róla, hogy ősei híres mesemondók voltak, pl.: Andersen XD), átkocogott hozzám azzal a kéréssel, hogy zavarhatna egy kicsit, mert elromlott a nete és hogy megnézhetné e az emiljeit nálam. Megnézhette. Aztán egy bűvös pillanatban felkiáltott, mikor is már kezdett unalomba fulladni a mellette való ücsörgés (2 óra múlva ez azt hiszem elfogadható).
-˝Öccsém wazze Heppitrífrendzzz!!! De rég kerestem már.˝
    Kérdeztem magmban: ˝-Hát ezt meg mi lelte?˝.  Fogalmam sem volt róla mi az a Heppitrífrendz, így megkérdeztem. A reakció egy szemöldökhúzás, majd egy ismételt kérdés, ami azt firtatta hogy vajon viccelek é, vagy tényleg így van. Aztán: ˝-Öccsém wazze, mekkora láma vagy, LooooL...! Nem ismeri a Heppitrífrendzet. HÁHÁ...!!!˝. Most már tényleg kívácsi voltam, erre a Heppitrífrendzre.
    Előzőleg hallottam már egy-két helyen, hogy ilyen jó, meg olyan poén, de valahogy nem maradt meg az emlékezetemben.
    Na nézzük. Happy tree friends. Boldog fa barátok <---:s (hehe, a Media Marktban ˝Tündi-Bündi Barátok˝ -nak fordították.). Nem tudtam, mire számítsak. Aztán villámcsapásként ért a látvány.
    Nem tudom, micsoda elborult, elképesztően idióta embernek juthatott eszébe ez a mese. Hihetetlen. Megmondom őszintén, azért valahol tisztelem az ilyesfajta művészléleknek is mondható egyéneket (persze nem a kultúrált értelemben... XD). Ekkora állatságot. Anti-plüssállat rajzfilm. Micsoda ötlet! A mesében különféle színezetű kicsiny erdei lények (állatok...?) tűnnek fel, amint a békés mindennapi életükben a teljesen átlagos használati tárgyakkal sikerül mindig megölniük egymást és magukat... Tulajdonképpen egy horror-rajzfilmről beszélhetünk, vicces külsőbe csomagolva.
    Az első rajzfilm után ledermedtem. Aztááán... ránéztem a mellettem sikítva röhögő Springerre, majd belőlem is előtört a röhögés. Egy kékes (!) színű szarvas, Lumpy (lehet, hogy egy kicsit sok a bőrében a pigment XD) pörgetett egy hintát, amin 3 kisállat (?) ült. Annyira belelendült a hinta hajtásába, hogy a hintáról lerepültek az ˝utasok˝, de nem akármilyen módon! Volt olyan, akinek leszakadt a keze, illetve olyan is, aki repülés közben felszúródott egy fára. A hatásvadászat persze nem maradt el, a készítők megpróbálták minnél véresebbre csinálni a ˝baleseteket˝. Mindenhol vér, cafatok, röpködő testrészek, szemgolyók. Majd szemügyre vehettem, amint az epizód végén a pörgetésbe végülis belefáradt Lumpyt, aki mint aki jól végezte dolgát elsomfordált a bal fenéken, nem törődve ˝munkájának eredményével˝.
    Nem semmi élmény volt, az biztos. Azóta megvan 50-60 darab és ha az ember nevetni akar, csak elővesz 1 részt és röhög egy jót a csattanós ˝kivégzéseken˝ :D. Hiába, mindenkiben van egy kevés szadista hajlam. Akkor már inkább így élje ki az ember, ne máshogy...

www.happytreefriends.com

Bodri Úr.

A bejegyzés trackback címe:

https://gyongytyuk.blog.hu/api/trackback/id/tr5473935

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

feketefene · http://feketefene.wordpress.com 2007.05.13. 23:40:12

a legjobb a kék sz*rvas meg a zene: lá lá lálálá lá lá lálálá ... :D :D :D
Címkék: internetes hülyeségek



Gyöngytyúk Blog 2007© design by brenkee
a blog 1024*768as képernyőfelbontásra és firefox böngészőre
lett optimalizálva, mellesleg a szerkeztő vistát használ,
ennek nem sok köze van hozzá ,de szeret vele villogni!











süti beállítások módosítása