GYÖNGYTYÚK blog

remek kis blog 1 kis közösség mindennapi életéről, nem mellőzve a poénokat, intrikákat és egyéb nyalánkságokat.

Friss topikok

  • pirikke: aa (2008.09.30. 18:11) Terézanya Csapjad!
  • AIR: én minden pénteken ott várok majd rátok a patakban, remélem nem teszem hiába majd. (2008.08.08. 00:42) A változások szele
  • Bodri: RE: 2: -Természetesen, most a a lomtalanítás körülményeire értettem. RE: 1:- Amolyan képletes ké... (2008.06.20. 15:55) Egy post az emberibb...
  • matekelbaszótörinjavító: A magyarral abszolút egyetértek, más kérdés h így utólag azt kell h mondjam, jelentősen túldramati... (2008.05.08. 11:31) Érettségi (no para?)
  • Kecske úr: "Hölgyem, a diákjai sörszagúak." Ezen egy kiadósat kuncogtam:D (2008.03.31. 21:41) "Hölgyem, a diákjai sörszagúak"

Rovatok

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31







Kendermag botrány kiegészítés

2007.05.18. 21:25 | Gyöngytyúk | 1 komment

Az  iskolától kaptam levelet, melynek tartalmát begépeltem, íme:

"Értesítjük, h *********** ügyében a tantestület 100%-os egyetértésével 2007. május 14-én fegyelmi eljárás indítottunk.

                                                         Indoklás
Május 13án olyan rendezvényen vett részt, mely iskolánk vállalt szellemiségével nem egyezhető össze. Ezzel ártott intézményünk hírnevének. A meghallgatás során a tanuló elismerte a rendezvényen való részvételt, amit egyébként több napilap fotója is alátámasztott. A Közoktatási Törvény úgy rendelkezik, hogy ilyen esetben el kell tekintenünk a fegyelmi tárgyalástól. A tanuló érdeke is ezt kívánja. Az írásbeli határozatot legkésőbb 2007. június 14-ig nyilvánosságra hozzuk."


(kihagytam pár szót mivel apámhoz szólt volna a levél, de így is értelmes)
saját vélemény: a meghallgatás szó mióta jelenti azt, h leüvöltik a fejünket? egy szót alíg tudtunk szólni... (keresztény magatartás...)
A Közoktatási Törvény---> magyarúl tüzetesen elolvasták és rájöttek h nem tartozik a hatáskörükbe a Margit szigeten történt esemény, ezért nem indíthatnak fegyelmi tárgyalást... nincs egyszerűen joguk hozzá! így a fegyelmi tárgyalás kirugásról szóló része egyszerűen semmisnek tekinthető esetünkben. Szerintem ez a levél álszentségből 5st érdemel, de csillagosat ám! Az írásos határozatot már várom. Azt mondták, ha egy kis stikli is becsúszik röpülünk! Kíváncsi leszek (, ha maradok jövőre is), ogyan fogják indokolni a kirúgásomat, ha elkések egy óráról, mivel a késés is stiklinek minősül. Írásos igazolást is kell vinnünk, minden egyes miséről, mellyen részt vettünk... ez szerény véleméányem szerint nem olyan dolog amit csak úgy rá lehet eröltetni az emberre. Ha valaki szükségét érzi annak, h misére járjon az úgy is megteszi. Egyes emberek, mint én, ennek nem érzik szükségét. Pár misére elmegyek, ha azt jónak érzem, ha lelkileg szükségét érzem ennek, de így, hogy rám kényszerítik maximum azt érik el, hogy megutálom a templomot, így pont az ellenkezőjét érik el mit szeretnének.
Iskolára visszatérve. Valószínüleg iskolánk számtech, történelem és etika tanára is elfog menni az intézményből (Péterbá'). Régi igazgatónkról nem is beszélve, szerintem ez az ügy már neki is betett, mivel ebben az ügyben nem csak a mi hátunkon csattant az ostor (Ő vpét az ki a tanári értekezleten felemelte a hangját a mi érdekünkbe, szinte egyedűl volt). Matek tanárunk kijelnetett, ha szavazásra kerülne sor, abban az esetben ellenünk voksolna. Angol tanárunk diplomatikus volt. Ő velünk és ellenünk volt egyszerre. Megértette mind a két felet és szerintem Ő cselekedett helyesen...
B. és M. már kijelentette, h ők a következő évet, már másik iskolában kezdik...
Én még erőteljesen gondolkodok a dolgon.

Szerző:
K.ú.

A bejegyzés trackback címe:

https://gyongytyuk.blog.hu/api/trackback/id/tr1783501

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

B 2007.05.22. 16:27:43

én a helyedben nem gondolkodnék rajta, tudod ha maradsz és még nem is tartják be a szánalmas kis ígéreteiket, akkor is halálra fognak szivatni....


B



Gyöngytyúk Blog 2007© design by brenkee
a blog 1024*768as képernyőfelbontásra és firefox böngészőre
lett optimalizálva, mellesleg a szerkeztő vistát használ,
ennek nem sok köze van hozzá ,de szeret vele villogni!











süti beállítások módosítása